Share your customer experiences with the Porsche specialist

Do you want to provide us with feedback?

Plaats uw ervaring

Ik heb ruim een jaar gezocht naar een goeie 993 en kwam uiteindelijk in 2011 bij de Waalgarage van de familie Bakker terecht. De auto die ik zocht stond er en de historie en het heden van dit bedrijf deed de rest. Vincent , Martijn wat een geweldig bedrijf hebben jullie samen met jullie ouders. Het is een plezier om voor onderhoud te komen alles wat ik wil weten word uitgelegd en jullie zijn wat mij betreft de experts. Ik hoop nog lang met mijn 4S je bij jullie te komen.

Tom de Graaf - 23/04/2015

Gefeliciteerd met de nieuwe website, ziet er geweldig uit. Het is altijd een plezier om bij de mannen van de Waal garage langs te gaan. Samen hebben we een klassieke 911T omgebouwd tot een ware rally auto waarmee ik, samen met mijn navigator, 2 rally's hebben gewonnen, 1 keer 2e zijn geworden , 1 keer de 5e plek en 1 keer nummer 17. Niet gek voor 6 rally's die we in het totaal gereden hebben. De kwaliteit van de auto die ik bij Waal garage heb gekocht is fantastisch. Dank daar voor. Ik heb nu 3 auto's in onderhoud bij Waal garage, alle 3 ook via hun gekocht, en ben zeer tevreden met de service. Als je opzoek bent naar een Porsche dan raad ik je aan om eerst eens met Martijn te gaan spreken. nogmaals bedankt voor alle hulp.

Edwart Lichtenauer - 24/03/2015

ik moet Renee gelijk geven. heb al 2 prachtige 911's bij ze gekocht waarvan de laatste een 993 carrera4 cabrio full options. wat een geweldige auto. 3.8 liter met het mooiste geluid van de wereld. daarnaast perfecte auto's want heb er naast normaal onderhoud nog nooit wat aan gehad. en de service en kennis van de familie /bakker in een woord geweldig. ik vertrouw deze familie volledig. als je een gebruikte Porsche wil kopen moet je hier zeker langs of op zijn minst bellen. want naast hun voorraad kunnen ze volgens mij ook een betrouwbare Porsche voor je zoeken. Martijn Cs ga zo door. wil waarschijnlijk binnenkort weer wat nieuws vanwege groeiende kinderen.

Giijs - 10/11/2014

Vorige week mijn eerste Porsche (964) aangeschaft. Nooit eerder in een Porsche gereden. Geweldige ervaring, een jongensdroom wordt werkelijkheid. Kwam via een collega aan dit adres. Vanaf het eerste contact kreeg ik al een heeeeeel goed gevoeld over deze garage. Dat maken ze dan ook zeker waar. Deze heren weten waar ze mee zijn. Ze bestaan niet voor niets al 40 jaar, dat wil volgens mij iets zeggen. Beste mensen die bij deze garage een aankoop hebben gedaan, waarom niet meer reacties. DEZE JONGENS VERDIENEN ECHT MEER POSITIEVE REACTIES......... Je zou er eens moeten gaan kijken, je zou de groene Porsche Carrera 2 eens moetn zien die ( This 964 is restored to look like the classic 911, but still has all the modern conveniences) met de 2000km op de teller, ziet er echt gewoon als nieuw uit.Om een voorbeeld te noemen. Martijn & CS: Ga zo door, mijn eventuele volgende Porsche (993) zal zeker bij jullie worden aangeschaft!!!

René Moerdijk - 17/02/2014

Vandaag als gastrijder mee mogen rijden met een "race" porsche op Spa van de Waalgarage. Wat een geweldige ervaring en ik wil jullie allemaal bedanken voor de hartelijkheid die wij van jullie mochten ontvangen ook namens Sandra mijn vrouw en mijn twee kinderen Abel en Tirza. Echt top!

Klaas Hakvoort - 18/05/2013

Beste Martijn en familie, 80.000km beurt prima uitgevoerd, de 993 rijdt weer een stuk fijner en lawaai van dynamo is eindelijk weg, waarvoor zeer veel dank. Tot de volgende keer! Michel

Michel van Lidert - 05/04/2013

Vandaag mijn Boxster gehaald. Dit keer voor de beurt en voor een poetsbeurt met polijsten. Wat een waanzinnig resultaat van buiten en wat rijdt dat weer super na het onderhoud van de Waalgarage. Ik kom er nu sinds 2009 en voor mij niet meer anders:-)

Ron van der Laan - 26/02/2013

Ik ben nu 3 jaar in het bezit van een 911sc, heb diverse garages geraadpleegd en bezocht. Voor mij alleen nog maar de Waalgarage, niemand anders mag nog aan mijn auto sleutelen, topbedrijf!!!

Serge - 30/08/2012

Beste Martijn, Met veel plezier het artikel in Porsche Scene-Live gelezen. Ik ben blijkbaar op het juiste adres geland. Goede vakantie toegewenst.

André - 18/07/2012

Voor mij was het de eerste keer dat ik met mijn net aangeschafte boxster bij de Waalgarage kwam voor kleine reparaties en voor advies van de storing aan de spoiler. spoilermotor besteld en zelf geplaats en alles werkt weer. Super service!! en kom later dit jaar voor een kleine beurt en apk zeker weer terug!!

Dennis - 20/03/2012

Hallo, mijn 911sc rijdt weer prima, dank voor de goede zorgen.

S.Poffijn - 20/03/2012

Stel direct uw vraag