Deel uw klantervaring met de Porschespecialist

Koppelt u aan ons terug? Helpt u ons onze service verder te verbeteren, uw mening stellen wij zeer op prijs.

Plaats uw ervaring

Tijdje geleden een 997.2 gekocht bij de Waalgarage. Prachtige auto voor een goede prijs, die tiptop werd afgeleverd. Martijn, Vincent en pa Bakker zijn aardige mensen die een grote passie voor Porsche hebben en veel moeite doen om de ervaring van een Porsche kopen (en rijden) zo fijn mogelijk te maken.

Jaap - 18/03/2023

Complimenten voor Martijn. Mijn Boxster heeft een uitgebreide grote beurt gehad en hij rijdt als nooit tevoren. Ik kan dit adres voor iedereen aanraden

Rob - 26/02/2023

Eerste keer kennis gemaakt te hebben met dit bedrijf voor service en remvervanging rondom nadat ik mijn Panamera elders heb gekocht. Ze zijn erg meedenkend, hebben aantrekkelijk geprijsde alternatieve maar kwalitatief goede onderdelen. Ik ben zeer tevreden!

Rein Oosten - 05/10/2022

Direct al een zeer prettig gevoel bij deze garage. Onder de indruk van hun vakkennis en eerlijke prijzen. Ik ben dan ook méér dan te tevreden over de 60.000 km servicebeurt aan mijn Porsche Macan. Alles tot in de puntjes conform de afspraak aangepakt. En zelfs meer dan dat! Ik was in de veronderstelling dat ik problemen had met mijn verdeelbak. Hier is uit eigen beweging naar gekeken. Men heeft de olie eruit laten lopen, gezeefd [er bleken ijzerschilfertjes in te zitten]. Opnieuw met olie gevuld en mijn auto schakelt weer als een zonnetje. Voor mij hét adres voor onderhoud en reparatie in de toekomst. Martijn, je hebt er een klant bij! Nogmaals dank!

Ruud - 15/06/2021

na de (Japanse) import begin 2019 van mijn 996 Carrera 4S zocht ik een Porsche specialist op redelijke afstand van mijn woonplaats. Via het internet kwam ik terecht bij Waalgarage en na het lezen van de diverse ervaringen daar een afspraak gemaakt voor een onderhoudsbeurt. Inmiddels ben ik daar al een aantal keren terug geweest met m'n 911. Een kleinschalig familiebedrijf met erg veel verstand van Porsche. Fijne communicatie, transparante adviezen, reparatie en onderhoud. De zeer ruime ervaring met Porsche en de liefhebberij voor het merk zie je overal in terug. Een uitstekend adres voor de Porsche liefhebber!

Robbert de Lange - 22/02/2021

Net mijn Cayman weer opgehaald na een grote beurt bij de Waalgarage. Wat een prettige ervaring heb ik daar toch elke keer. Geen onzin, gewoon goed advies van mensen die je Porsche door en door kennen. Reparaties worden altijd in goed overleg gedaan, na een heldere uitleg. Je weet dus precies wat je opties zijn en waar je voor betaalt. Dat is fijn Porsche rijden.

Jerome Kuijken - 25/06/2020

Mijn 911 ( 996 ) heb ik voor en keuring naar een Porsche Specialist in Haaglanden gebracht voor een APK en algehele check. De offerte voor deze werkzaamheden was zo hoog dat ik op advies van een neef een opgave heb gedaan bij Waalgarage. Nadat ik vriendelijk te wordt ben gestaan volgde een offerte welke 40 % lager uitviel voor dezelfde werkzaamheden. Ik weet waar we voortaan moeten zijn. Bedaankt Martijn.

Kees Sanders - 06/02/2020

Nadat ik onlangs in verband met pech niet op korte termijn terecht kon bij de garage waar ik mijn Panamera had gekocht en aan het lijntje werd gehouden door de Porsche dealer in Amsterdam (met de nodige arrogantie) ben ik via het internet in contact gekomen met dit bedrijf. Bij het eerste telefonische contact met Martijn voelde het al meteen goed. Inmiddels tot 2x toe een reparatie door Waalgarage laten uitvoeren waar ik zeer content mee ben. Er wordt uitsluitend gerepareerd of vervangen wat nodig is (met originele onderdelen). Bij de Porsche dealer zou je qua kosten bijna het dubbele kwijt zijn. Daar waar ik bij menig garage en dealer de indruk krijg dat men denkt dat ik in het geld zwem omdat ik in een Porsche rij heb ik dat gevoel totaal niet bij dit bedrijf. Ik ben geen directeur, heb ook geen eigen zaak maar heb een passie voor exclusieve auto's die ook betaalbaar zijn qua onderhoud en werk daar hard voor. Fijn dat er nog zulke bedrijven bestaan!

Rocky Ramharakh - 07/06/2019

Na mij uitvoerig te hebben verdiept in Porsche garages en reputatie, terecht gekomen bij de Waalgarage. Vanaf het eerste contact was er vertrouwen en durfde ik mijn Cayenne met een gerust hart achter te laten. De rekening was fair en minder hoog dan ik verwacht had. (beurt, nieuwe banden en algehele check) Hier worden geen lijstjes afgewerkt maar wordt per auto bekeken wat er werkelijk nodig is aan onderhoud etc. Daarnaast is de communicatie daarover ook open en eerlijk. Kortom ik ben zeer tevreden met de Waalgarage. Ook voor moderne Porsches een goed adres !

Armando Jansen - 05/10/2017

Na mijn Porsche 993 in het buitenland gekocht te hebben ben ik na diverse mindere ervaringen op technisch servicegebied bij diverse andere garages uiteindelijk terecht gekomen bij Waalgarage. Ik ben altijd zeer tevreden geweest over het hoge serviceniveau en de daarbij gehanteerde tarieven. Uiteindelijk heb ik deze Porsche via Waalgarage verkocht, ook hier hebben Martijn en Vincent dit op een prettige en betrouwbare manier in behandeling genomen en is de auto binnen een korte termijn en een voor mij acceptabele prijs verkocht. Zonder enig voorbehoud kan ik Waalgarage aanbevelen!

Jacques van den Boom - 04/10/2017

Sinds kort ben ik in het bezit van mijn eerste Porsche. Deze auto heb ik aangeschaft bij de Waalgarage. Je krijgt vanaf het eerste moment het gevoel dat je met een betrouwbare en professionele garage te maken hebt. Martijn neemt ruim de tijd voor je en adviseert op een vrijblijvende en prettige manier. Grote klasse Martijn. Tot nu toe ben ik zeer tevreden en kom ik graag voor het onderhoud!

Ron van der Weijden - 30/09/2017

In 2016 particulier een jonge NL geleverde 997 MK 2 aangeschaft met weing kilometers. Uiteraard met een aankoopkeuring door een Porsche dealer. Bleek mijn Porsche volgens de dealer vrij veel achterstallig onderhoud te hebben. Na second opinion door Waalgarage vastgesteld dat Porsche wel erg negatief was. Jazeker er waren zaken bij die correct waren, doch lang niet alles. Martijn heeft de tijd genomen mij uit te leggen wat echt aan onderhoud nodig was en wat echt over done was. Het onderhoud uitgevoerd. Tegen voor mij iets aantrekkelijker commerciele conditites dan Porsche. Zolang ik Porsche mag rijden, mag Martijn hem onderhouden. Prima bedrijf, eerlijke mensen.

Gijs - 18/03/2017

Ik heb ruim een jaar gezocht naar een goeie 993 en kwam uiteindelijk in 2011 bij de Waalgarage van de familie Bakker terecht. De auto die ik zocht stond er en de historie en het heden van dit bedrijf deed de rest. Vincent , Martijn wat een geweldig bedrijf hebben jullie samen met jullie ouders. Het is een plezier om voor onderhoud te komen alles wat ik wil weten word uitgelegd en jullie zijn wat mij betreft de experts. Ik hoop nog lang met mijn 4S je bij jullie te komen.

Tom de Graaf - 23/04/2015

Gefeliciteerd met de nieuwe website, ziet er geweldig uit. Het is altijd een plezier om bij de mannen van de Waal garage langs te gaan. Samen hebben we een klassieke 911T omgebouwd tot een ware rally auto waarmee ik, samen met mijn navigator, 2 rally's hebben gewonnen, 1 keer 2e zijn geworden , 1 keer de 5e plek en 1 keer nummer 17. Niet gek voor 6 rally's die we in het totaal gereden hebben. De kwaliteit van de auto die ik bij Waal garage heb gekocht is fantastisch. Dank daar voor. Ik heb nu 3 auto's in onderhoud bij Waal garage, alle 3 ook via hun gekocht, en ben zeer tevreden met de service. Als je opzoek bent naar een Porsche dan raad ik je aan om eerst eens met Martijn te gaan spreken. nogmaals bedankt voor alle hulp.

Edwart Lichtenauer - 24/03/2015

ik moet Renee gelijk geven. heb al 2 prachtige 911's bij ze gekocht waarvan de laatste een 993 carrera4 cabrio full options. wat een geweldige auto. 3.8 liter met het mooiste geluid van de wereld. daarnaast perfecte auto's want heb er naast normaal onderhoud nog nooit wat aan gehad. en de service en kennis van de familie /bakker in een woord geweldig. ik vertrouw deze familie volledig. als je een gebruikte Porsche wil kopen moet je hier zeker langs of op zijn minst bellen. want naast hun voorraad kunnen ze volgens mij ook een betrouwbare Porsche voor je zoeken. Martijn Cs ga zo door. wil waarschijnlijk binnenkort weer wat nieuws vanwege groeiende kinderen.

Giijs - 10/11/2014

Vorige week mijn eerste Porsche (964) aangeschaft. Nooit eerder in een Porsche gereden. Geweldige ervaring, een jongensdroom wordt werkelijkheid. Kwam via een collega aan dit adres. Vanaf het eerste contact kreeg ik al een heeeeeel goed gevoeld over deze garage. Dat maken ze dan ook zeker waar. Deze heren weten waar ze mee zijn. Ze bestaan niet voor niets al 40 jaar, dat wil volgens mij iets zeggen. Beste mensen die bij deze garage een aankoop hebben gedaan, waarom niet meer reacties. DEZE JONGENS VERDIENEN ECHT MEER POSITIEVE REACTIES......... Je zou er eens moeten gaan kijken, je zou de groene Porsche Carrera 2 eens moetn zien die ( This 964 is restored to look like the classic 911, but still has all the modern conveniences) met de 2000km op de teller, ziet er echt gewoon als nieuw uit.Om een voorbeeld te noemen. Martijn & CS: Ga zo door, mijn eventuele volgende Porsche (993) zal zeker bij jullie worden aangeschaft!!!

René Moerdijk - 17/02/2014

Vandaag als gastrijder mee mogen rijden met een "race" porsche op Spa van de Waalgarage. Wat een geweldige ervaring en ik wil jullie allemaal bedanken voor de hartelijkheid die wij van jullie mochten ontvangen ook namens Sandra mijn vrouw en mijn twee kinderen Abel en Tirza. Echt top!

Klaas Hakvoort - 18/05/2013

Beste Martijn en familie, 80.000km beurt prima uitgevoerd, de 993 rijdt weer een stuk fijner en lawaai van dynamo is eindelijk weg, waarvoor zeer veel dank. Tot de volgende keer! Michel

Michel van Lidert - 05/04/2013

Vandaag mijn Boxster gehaald. Dit keer voor de beurt en voor een poetsbeurt met polijsten. Wat een waanzinnig resultaat van buiten en wat rijdt dat weer super na het onderhoud van de Waalgarage. Ik kom er nu sinds 2009 en voor mij niet meer anders:-)

Ron van der Laan - 26/02/2013

Ik ben nu 3 jaar in het bezit van een 911sc, heb diverse garages geraadpleegd en bezocht. Voor mij alleen nog maar de Waalgarage, niemand anders mag nog aan mijn auto sleutelen, topbedrijf!!!

Serge - 30/08/2012

Beste Martijn, Met veel plezier het artikel in Porsche Scene-Live gelezen. Ik ben blijkbaar op het juiste adres geland. Goede vakantie toegewenst.

André - 18/07/2012

Voor mij was het de eerste keer dat ik met mijn net aangeschafte boxster bij de Waalgarage kwam voor kleine reparaties en voor advies van de storing aan de spoiler. spoilermotor besteld en zelf geplaats en alles werkt weer. Super service!! en kom later dit jaar voor een kleine beurt en apk zeker weer terug!!

Dennis - 20/03/2012

Hallo, mijn 911sc rijdt weer prima, dank voor de goede zorgen.

S.Poffijn - 20/03/2012

Stel direct uw vraag